Terapian Toteutus

Fysioterapian toteutus on mahdollista sekä hoitolaitoksen tiloissa että kotikäynteinä. Tilavat ja viihtyisät toimitilat sijaitsevat nykyisin Hyvinvointikeskus Wanhassa Herrassa, Laaksokadulla. Toimitilat soveltuvat esteettömyydeltään myös pyörätuolin käyttäjille.

Terapiassa käytän laaja-alaisesti eri lähestymistapoja, joita ovat mm. Bobath terapia, liike-ja liikuntahoidot, toiminnalliset harjoitteet, kinesioteippaus, neuraalikudoksen-, rangan ja nivelten mobilisaatio & manuaaliset käsittelyt, sähköhoidot ja faskia eli lihaskalvokäsittelyt ( myös neurologisille kuntoutujille). Käytetyt menetelmät valitsen asiakkaan henkilökohtaisen tarpeen ja voimavarojen mukaan alkututkimusten jälkeen. Jatkuvalla kouluttautumisella kehitän palveluitani mahdollisimman monipuolisiksi ja seuraan fysioterapian kehitystä.

Toimitiloissa on käytössäni runsaasti välineistöä tukemaan fysioterapian monipuolista toteutusta. Kuntosalivälineistön lisäksi toimitiloissa mittaamisen välineitä, PT- apuvälineitä, ja audiovisuaalisia laitteita. Sähköhoidoista käytössäni US, TNS, NMES, HV, IF, Galvaaninen virta, DIDY). Lisäksi lämpö ja kylmähoidot. Osa kuntoutus –ja sähköhoitolaitteista on mahdollista ottaa mukaan myös kotikäynnille.​